Cos Cumparaturi
aveti 0 produse in cosFrumusete
Sanatate
Sarcina
Copii
Barbati
CadouriNoutati
Best sellers
SfaturiTermeni si conditii


Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Green Net isi asuma dreptul de a face modificari acestor prevederi, fara o alta notificare.

COPYRIGHT
Intregul continut al site-ului www.cosmeticeonline.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Green Net si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Green Net a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de Green Net si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Green Net se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai.

PROMOTII SI CONCURSURI
Green Net isi stabileste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.Green Net nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si poate intrerupe sau anula orice promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.

CONDITII LEGALE
www.cosmeticeonline.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE
Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul www.cosmeticeonline.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania Green Net si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti romanesti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Cautare:

Filtru brand:
Best sellers:

Skincode Essentials Crema antirid energi ...

Foltene Pharma Sampon regenerant si ener ...

Carmex Balsam reparator pentru buze crap ...

Skincode Exclusive Cellular Lapte Demach ...

Skincode Essentials Crema revitalizanta ...

Skincode Essentials Crema regeneranta de ...

Carmex Balsam reparator pentru buze crap ...

Skincode Exclusive Cellular Crema antiri ...

Aboca Grintuss Sirop Pediatric, 180 ...

Cotoneve Dischete demachiante, 100 b ...
| Home | Despre noi | Newsletter | Contact | Termeni si Conditii |
| Cum sa comanzi | Cum sa platesti | Cum se face livrarea |

www.anpc.gov.ro

Load time: n/a