Cos Cumparaturi
aveti 0 produse in cosFrumusete
Sanatate
Sarcina
Copii
Barbati
CadouriNoutati
Best sellers
SfaturiDurerile articulare in sezonul umedE iarna. Ai vrea sa fii mai activa, sa nu te plangi de durere la fiecare miscare mai ampla pe care o faci.

Si totusi, din comoditate, din teama sa nu faci o miscare gresita care sa iti amplifice durerea, din neincredere in reclamele la produsele care se lauda cu efecte miraculoase, preferi sa stai deoparte. Nu trata cu neseriozitate problema articulatiilor dureroase!

Articulatiile reprezinta una dintre structurile cele mai sensibile ale organismului la modificarile de temperatura, presiune si crestere a umiditatii atmosferice.

Aparitia inflamatiilor la nivelul articulatiilor concomitent cu reducerea mobilitatii acestora este determinata si de o serie de alti factori: predispozitia genetica, cresterea in greutate si obezitate, sedentarismul, osteoporoza, imbatranirea.

In afectiunile reumatismale simptomele cel mai des intalnite sunt: durere, tumefiere, senzatie de incalzire locala si reducerea mobilitatii articulatiilor.

Ai incredere in Fitoreuma de la Aboca (capsule si crema) , produs de un real ajutor in tratarea afectiunilor reumatismale cauzate de anotimpul rece. Fitoreuma (333.800 lei), prin extractele de Boswellia, Scutelaria, Spirea si Arnica, blocheaza diferite etape ale mecanismului de producere a inflamatiei, redand mobilitatea articulatiilor.

O actiune asemanatoare manifesta si Artiglio del Diavolo (Gheara Diavolului - capsule) de la Aboca (175.000 lei), un produs fitoterapeutic foarte bogat in ingredienti activi cu rol antialgic, antiinflamator si antireumatic.

Atat Fitoreuma, cat si Artiglio del Diavolo sunt produse 100% naturale si in cursul administrarii nu este necesara excluderea sarii de sodiu din alimentatie. Produsul nu irita mucoasa gastrica. Foloseste-le cu toata increderea si bucura-te de rezultatele lor pozitive. Le meriti!

Cautare:

Filtru brand:
Best sellers:

Skincode Essentials Crema antirid energi ...

Foltene Pharma Sampon regenerant si ener ...

Carmex Balsam reparator pentru buze crap ...

Skincode Exclusive Cellular Lapte Demach ...

Skincode Essentials Crema revitalizanta ...

Skincode Essentials Crema regeneranta de ...

Carmex Balsam reparator pentru buze crap ...

Skincode Exclusive Cellular Crema antiri ...

Aboca Grintuss Sirop Pediatric, 180 ...

Cotoneve Dischete demachiante, 100 b ...
| Home | Despre noi | Newsletter | Contact | Termeni si Conditii |
| Cum sa comanzi | Cum sa platesti | Cum se face livrarea |

www.anpc.gov.ro

Load time: n/a